Next Casa4u ingår unikt samarbete med Svenska Golfförbunden och satsar på svensk juniorgolf.

Next Casa investerar i svensk golfs framtid och har nu i oktober skrivit ett rikstäckande treårsavtal med golfförbundet fram till 2021. Satsningen går under namnet Next Golf Generation (NGG)

Next Casa är oerhört stolta och glada över att som enda skandinaviskt drivna mäklarbyrå i utlandet fått förtroendet att vara en officiell samarbetspartner till Svenska Golfförbundet. Next Casa är en byrå som har stor kunskap om golf och är experter på att ge denna målgrupp just det där lilla extra som golfaren kräver.

Ända sedan Next Casa grundades 2004 har golfsporten legat företaget varmt om hjärtat och nu har vi tagit ett steg längre. För varje hus vi säljer till golfare skänker vi 10 000 kr till en satsning på svensk juniorgolf. Utöver det anordnar vi bl.a. ett träningsläger här på Costa Blanca där vi genom våra kontakter bjuder ner några av landets bästa juniorer som får träna tillsammans med Europatour proffs. samtidigt som utbildar dem i vad som krävs för ett framtida liv på touren och hur de ska jobba med sponsorer och företag.

Under tiden som vi på rikstäckande nivå drar i gång Next Golf Generation så startar vi nu även flera liknande samarbeten på lokal nivå runt om i golfsverige. Varje golfklubb kan nu ansluta sig till NGG och får då för varje klubbmedlem som köper en bostad av Next Casa samma bidrag, 10 000 kr, till sina juniorgolfare.


Är just din golfklubb intresserad av detta så kontakta Mattias Eliasson på: mattias@nextcasa4u.com så berättar han mer vad vi kan göra för just er.

Välkommen till golfarnas egen mäklarbyrå på Costa Blanca.

Vädret idag

Områden Costa Blanca

Med 320 soldagar är det faktiskt svårt att inte trivas här. I och med det milda klimatet får fler och fler turister upp ögonen för Costa Blanca.
Vi har stor erfarenhet av hela Costa Blanca så kontakta oss gärna så guidar vi dig genom hela ditt bostadsköp.

Områden

Köpa bostad utomlands?

Att köpa en bostad i Spanien skiljer sig från att köpa en bostad i Sverige.
Vi på Nextcasa4u kan erbjuda dig all den erfarenhet som behövs för att du ska känna dig bekväm och trygg i din bostadsaffär.

Läs mer